نام برند به عنوان یک یادآوری و تداعی کنندهی قدرتمند ذهنی در رابطه با محصولات است که به شکل مختصر و مفید ارائه می شود مثل رامک، دوسته بزرگ و کوچک یا سایر اسامی برندها. نام برند به عنوان تاثیرگذارترین ابزار ارتباط با مخاطبان به شمار میرود به همین دلیل در انتخاب آن باید نهایت دقت را انجام داد.
نکات زیر را در انتخاب نام برند خود حتما رعایت کنید:
جدی گرفتن نام برند
هنگامی که قصد دارید نا تجاری خود را انتخاب کنید بهتره اتاق فکر تشکیل دهید تا با توجه به سبد محصولی یا خدماتی خود بهترین اسم را انتخاب کنید و حتی لازم بود زمان کافی برای این موضوع در نظر بگیرید چرا که اگر این مرحله را سریع عبور کنید و در اینده بخواهید تغییر نام برند داشته باشید، با چالشهای زیادی رو به رو خواهید شد.
به دنبال اسامی مخفف نباشید
توجه داشته باشید انجام اینکار برای شما هزینههای بسیار زیادی را جهت تبلیغات برندخودتان خواهد داشت و اگر اسامی برندهای مختلف مشهوری را میبینید که به صورت خلاصه است، هزینههای بسیار زیادی را انجام دادهاند.
انتخاب نام برند با استراتژی بین المللی
ممکن است شما بگویید که شما یک شرکت محلی هستید و در حال حاضر قصد فعالیت در خارج از کشور را ندارید اما این موضوع را به یاد داشته باشید ممکنه الان به صورت محلی کار کنید اما در صورتی که در آینده بخواهید به صورت بین المللی فعالیت کنید دچار چالش خواهید شد.
به معنی اسم برند خود در زبانهای دیگر توجه کنید
به یاد داشته باشید نامی را که انتخاب میکنید در فرهنگهای دیگر معنی مناسبی داشته باشد، چرا که معنی مناسبی نداشته باشد باعث اثر منفی برروی نام برند شما میشود.
در پایان…
مصرف کنندگان روزانه با دنیایی از نامهای تجاری و تبلیغاتی روبرو میشوند شما به عنوان یک مدیر کسب و کار وظیفه دارید برای ورود به دنیای مشتریان خود آگاهی از برندتان را افزایش دهید و اینو به یاد داشته باشید از اسم برندتان باید در ثبت دامنه و انتخاب نام سایت و سایر شبکههای اجتماعی که بخواهید فعالیت کنید، بهتر است تا اسمی با خوانایی راحت باشد و مخاطب به راحتی به خاطر بسپارد.
یادتان باشد برند مثل یک کوه یخ عمل میکند و بیشترین اتفاقات آن در زیر کوه یخ هست که دیده نمیشود که این به معنی اثر برند، ارزش برند،سابقه برند و… است.(این مطلب به صورت مفصل است که به زودی در یکی از مقالات آینده سایت به این موضوع خواهم پرداخت.)
معروفترین برندها چه اسامی دارند:
MSI
Asus
Apple
Sony
و…
شعار برند:
اگر به برندهایی که تا به حال دیدهاید فکر کنید، ممکن است برندهای زیادی وجود داشته باشند که شما آن ها را بسیار دوست داشته باشید نکته مهمی که در اینجا وجود دارد وجود یک Slogan یا یک شعار تجاری مناسب است. اکثر مردم با دیدن برندهای مختلف به یاد شعار تبلیغاتی میافتند که آن برند به شکل اختصاصی برای خود طراحی کرده است.
این شعار میتواند به اشکال مختلفی باشد مانند یک عبارت نسبتا کوتاه که معرف کسب و کار شما است، این شعار میتواند مجموعهای از اهداف شما باشد.
برای داشتن یک شعار تجاری موفق باید مواردی را در نظر گرفت که این شامل فاکتورهایی مانند نظریات شخصی افراد و نوع کسب و کاری است که شما قصد دارید به آن بپردازید بستگی دارد. یکی از پارامترهایی که در هنگام انتخاب شعار برای کسب و کارتان باید به آن توجه کنید وجود مشتریان است که چه واکنش و ری اکشنهایی دارند. آگاهی به این امر که چه چیزی مخاطب شما را مجذوب خود میکند باعث میشود که تاثیر بسیار زیادی بر امر سودآوری شما داشته باشد.
شعارهای تجاری برای معرفی یا شناسایی یک خدمات یا محصول به کار میرود. شعاری که شما برای کسب و کارتان در نظر میگیرید به عنوان یک نماد(سمبل) بسیار مهم برای شرکت شما محسوب خواهد شد. این شعار برای مخاطبان یا مشتریان شما دارای بیان ارزشی است برای کارکنان شما مانند یک هدف بوده است.
سعی کنید شعاری را برای تجارت خود انتخاب کنید که در ذهن و یاد مشتریان شما ماندگار شود. یکی از نکات بسیار مهم در این راستا این بوده که شعاری را خلق کنید که با طرفداران شما ارتباط برقرار کند. مهمترین وظیفهی شعارهای تبلیغاتی ماندگاری در ذهن افراد هستند و در دنیای امروز شاهد این هستیم که برندهای بزرگ و صاحب نام همچنین برندهای نوپا و تازه متولد شده برای اینکه برند خود را پایدار کنند به دنبال ثبت یک شعار تجاری فوق العاده هستند.
تعدادی از شعارهای برندهای معروف:
بانک ملت: بانک شما
رامک: دوست بزرگ و کوچک
امرسان: زیبا راحت و مطمئن
هیمالیا: بر قله زیباییها
بوتان: انتخابی مطمئن